Yogalessen en lesrooster

Bij Yoga Flow Zuidlaren bieden we jou de flexibiliteit om onze vinyasa yogalessen op verschillende locaties te ervaren. Het lesrooster omvat zowel fysieke lessen als online sessies, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw voorkeuren past.

De fysieke lessen vinden plaats in de dansstudio’s van het Grand Café Zuidlaren of kies voor een yogales buiten in een prachtige natuurlijke omgeving. De buitenlessen zijn beschikbaar van mei tot oktober.

Verlang je naar de voordelen van yoga vanuit het comfort van je eigen huis? Dan zijn onze online lessen perfect voor jou. Ontdek de lessen die direct toegankelijk zijn via het online yoga platform of ontdek de voordelen van wekelijkse lessen ontvangen in je mailbox.

Lesrooster

Woensdag

 

09.00-10.30

19.00-20.15

Grand Café Zuidlaren

Yoga in de natuur

Vrijdag 09.00-10.30 Yoga in de natuur tot 1 oktober
Ma-wo-vr Online yogales

Om deel te nemen aan onze fysieke lessen, kun je eenvoudig reserveren via Momoyoga. Verken de beschikbare tarieven en ontdek de diverse leskaart-opties die we aanbieden. Jouw yogareis begint hier!

Neem gerust een kijkje in het actuele lesrooster en kies de optie die het beste bij jou en je levensstijl past. Laat Yoga Flow Zuidlaren je begeleiden op jouw yogareis, waar je ook bent.

Lesrooster Momoyoga