Yogalessen

Yoga Flow Zuidlaren biedt de mogelijkheid om de vinyasa yogalessen vanaf verschillende locaties te volgen. De lessen in het Grand Café starten vanaf woensdag 26 augustus . Wil je yogalessen volgen vanuit je eigen huis, dan is er de mogelijkheid voor online lessen. Rol je liever je mat buiten uit? Tot eind september zijn de yoga in de natuur lessen in het mooie Nationaal Park Drentse Aa. Kijk hier voor het lesrooster en boek wat past bij jou!

Yoga Flow Zuidlaren volgt de coronarichtlijnen van het RIVM en houdt zich aan het protocol van de branche organisatie.

Lesrooster

Woensdag 09.00-10.30 Grand Café Zuidlaren
Vrijdag 09.00-10.15 Yoga in de natuur Anloo
Woensdag 11.30-12.15 Online les met 7 dagen replay

Kijk voor tarieven en de verschillende leskaart mogelijkheden op de volgende pagina.

Online yogalessen

De online lessen worden live gegeven via het programma Webinargeek. Dit programma is vanaf elke computer, laptop, tablet of smartphone met een goede internetverbinding te volgen. Hiervoor is geen extra download noodzakelijk.

Voor de online les ontvang je een link van het programma Webinargeek. Na elke les ontvang je de opname van de les. Deze opname is nog 7 dagen zichtbaar, zodat je de les op elk moment kunt volgen of herhalen wanneer het jou past. Kijk hier voor de tarieven van de online lessen.

Wil je nu kosteloos een les volgen, kijk dan bij de online yoga 5-daagse lessen voor het aanbod van dit moment.

Online yogalessen, volg yoga vanuit je eigen huis

Buiten yogalessen

Heb jij je yogamat al eens buiten uitgerold? Het geeft echt een extra dimensie om yoga in de natuur uit te voeren. Lees hier de verdere informatie voor de yoga in de natuur Yoga in de natuur lessen.

buitenyoga yoga Flow in de natuur Drenthe

Kijk voor tarieven en de verschillende leskaart mogelijkheden op de volgende pagina.

Yogi Bare mat, geef jezelf een mooie mat cadeau!

Bij het uitvoeren van Vinyasa Yoga is het belangrijk om een mat te gebruiken met een goede grip, aangezien je in veel houdingen staat waarbij je handen en voeten kunnen wegglijden. Daarom gebruikt Yoga Flow Zuidlaren in de yogalessen de Yogi Bare mat. Deze mat is gemaakt van 100% natuurlijk PU-rubber dat biologisch afbreekbaar en recyclebaar is. De mat heeft een lasergeslepen ontwerp, dat de uitlijning van yogahoudingen duidelijker maakt.

Yoga Flow Zuidlaren Yogi bare mat kwaliteitsmat met grip