Online en buiten yogalessen

De lessen in het Grand Café zullen eind augustus op de woensdag weer herstart worden. Daarnaast blijft de mogelijkheid van online yogalessen en buiten yogalessen bij Yoga Flow Zuidlaren. Volg de yogalessen vanuit je eigen huis via online lessen of tijdens een yogales in de natuur in het mooie Nationaal Park Drentse Aa.

Lesrooster online en buiten yogalessen

Woensdag 09.00-10.30 Grand Café Zuidlaren
Vrijdag 09.00-10.15 Yoga in de natuur Anloo
Dag en tijdstip volgt Online les met 7 dagen replay

Online yogalessen

De online lessen worden live gegeven via het programma Webinargeek. Dit programma is vanaf elke computer, laptop, tablet of smartphone met een goede internetverbinding te volgen. Hiervoor is geen extra download noodzakelijk.

Voor de online les ontvang je een link van het programma Webinargeek. Na elke les ontvang je de opname van de les. Deze opname is nog 7 dagen zichtbaar, zodat je de les op elk moment kunt volgen of herhalen wanneer het jou past. Kijk hier voor de tarieven van de online lessen.

Wil je nu kosteloos een les volgen, kijk dan bij de online yoga 5-daagse lessen voor het aanbod van dit moment.

Online yogalessen, volg yoga vanuit je eigen huis

Buiten yogalessen

Heb jij je yogamat al eens buiten uitgerold? Het geeft echt een extra dimensie om yoga in de natuur uit te voeren. Tijdens de buitenlessen maakt iedereen gebruik van zijn eigen yogamat. Lees hier verder voor de praktische zaken en de corona maatregelen.

buitenyoga yoga Flow in de natuur Drenthe

Kijk voor tarieven en de verschillende leskaart mogelijkheden op de volgende pagina.

Yogi Bare mat, geef jezelf een mooie mat cadeau!

Bij het uitvoeren van Vinyasa Yoga is het belangrijk om een mat te gebruiken met een goede grip, aangezien je in veel houdingen staat waarbij je handen en voeten kunnen wegglijden. Daarom gebruikt Yoga Flow Zuidlaren in de yogalessen de Yogi Bare mat. Deze mat is gemaakt van 100% natuurlijk PU-rubber dat biologisch afbreekbaar en recyclebaar is. De mat heeft een lasergeslepen ontwerp, dat de uitlijning van yogahoudingen duidelijker maakt.

Yoga Flow Zuidlaren Yogi bare mat kwaliteitsmat met grip