Yoga retreat weekend in het natuurrijke Drenthe

Heb je behoefte aan even afstand nemen van de drukte en dagelijkse rollen? Staat een yoga retreat al lang op je verlanglijstje, maar heb je nooit de stap gezet om er daadwerkelijk één bij te wonen? Bij Yoga Flow Zuidlaren bieden we verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijk yoga retreat in het prachtige Drenthe of Griekenland.

 

Of je nu verlangt naar een gezellig weekend met vrienden, vriendinnen, familie of geliefden. Of dat je juist alleen de wereld van yoga wilt ontdekken, onze yoga retreats bieden voor ieder wat wils. Drenthe, met zijn overvloedige natuur, staat klaar om je te verwelkomen in een oase van rust, ruimte, bewustzijn en yoga.

 

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor yoga retreat weekenden bij Yoga Flow Zuidlaren. Onze diverse locaties zijn allemaal gelegen in het prachtige en natuurrijke Drenthe, klaar om je te verwelkomen in een wereld van ontspanning en zelfontdekking.

YOGA FLOW ZUIDLAREN RETREAT

 

  • De prijs hangt af van locatie, groepsgrootte en programma.
  • Kleine groepen (8-12 deelnemers)
  • Verschillend aanbod, wat past bij jou?
  • Tijdens een yogaweekend kun je jezelf ontdekken en dieper verbinden.
  • Even weg zijn uit je dagelijkse omgeving helpt bij zelfreflectie.
  • Opeenvolgende dagen yogalessen hebben positieve fysieke en mentale effecten.

ONE DAY YOGA RETREAT

Tijdens deze one day yoga retreat ga je ervaren wat de combinatie van yoga en de natuur voor jou doen in het ervaren van de verbinding met jezelf.

Zondag 1 oktober: One day yoga retreat op landgoed Hendriksveen

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Meld je interesse via onderstaande knop en ik breng je vrijblijvend op de hoogte als er nieuwe data beschikbaar zijn.

 

ONLINE RETREAT

 

Ook vanuit huis kun je het effect van een yoga retreat ervaren. Heb je geen ervaring met yoga of wil je werken aan de technische kant van verschillende basishoudingen van vinyasa yoga, boek dan de gratis online yoga 5-daagse of gratis. Maak op deze manier kennis met Mariska als docent en met vinyasa yoga.

In de betaalde online retreats wordt de uitvoering van een zonnegroet als bekend verondersteld.

Bij zowel de yoga weekenden als bij de mini yoga retreat geldt dat jij bepaalt wat jij van het programma wilt volgen. Naast de lessen vinyasa yoga bevat het programma ook vaak een meditatief moment of een activiteit voor zelfontwikkeling. Je mag aan alle onderdelen deelnemen, maar mag ook zeker onderdelen overslaan. Je betaalt een vaste prijs voor het gehele programma en onthoud ‘niks moet en alles mag’.

yoga retreat relax yoga en zeilen Griekenland

Kennismaken lessen Yoga Flow Zuidlaren

Maak kennis met de lessen van Yoga Flow Zuidlaren. Schrijf je in voor de gratis online yoga 3-daagse en ontvang basis vinyasa lessen van 30 minuten.