Yoga retreat

Staat een yoga retreat al heel lang op je verlanglijstje, maar heb je nog nooit de knoop doorgehakt om er daadwerkelijk één te volgen? Zou je het wel eens willen proberen, maar wil je het niet meteen combineren met een reis naar het buitenland? Heb je misschien zin in een leuk weekend met vriend, vriendin of familielid, waarin jullie samen yoga kunnen ervaren? Of wil je kennismaken met yoga en dit meteen combineren met een weekend aandacht voor jezelf?

YOGA RETREAT WEEKEND

 

Yoga Flow Zuidlaren biedt yoga weekenden aan. Er zijn verschillende locaties waar deze weekenden plaatsvinden. De locatie en het programma bepalen de prijs. Zo wil Yoga Flow Zuidlaren yoga weekenden mogelijk maken met verschillende programma’s en wensen.

 

Tijdens een yogaweekend ervaar je een aantal dagen yogalessen achter elkaar. Dit heeft vaak een positieve invloed op zowel de fysieke als de mentale en energetische componenten van yoga. De daadwerkelijke verbinding maken met jezelf is tijdens het yogaweekend een welkome ervaring.

MINI YOGA RETREATS

 

Yoga Flow Zuidlaren biedt mini yoga retreats aan. De reden waarom dit een ‘mini’ yoga retreat wordt genoemd is omdat het om retreats gaat van 3 of 4 dagen in plaats van een gehele week én dat kost en inwoning niet zijn inbegrepen in de prijs. Je betaalt alleen voor het te volgen programma. Woon je in het noorden van het land, dan heb je de mogelijkheid om de mini retreat vanuit je eigen huis te volgen. Je bent natuurlijk altijd vrij om je eigen kost en inwoning te regelen, er zijn verschillende B&B’s en hotels in de buurt van Zuidlaren en ook verschillende kampeermogelijkheden. Heb je hierover vragen, ik kan je altijd informeren.

Bij zowel de yoga weekenden als bij de mini yoga retreat geldt dat jij bepaalt wat jij van het programma wilt volgen. Naast de lessen vinyasa yoga bevat het programma ook vaak een meditatief moment of een activiteit voor zelfontwikkeling. Je mag aan alle onderdelen deelnemen, maar mag ook zeker onderdelen overslaan. Je betaalt een vaste prijs voor het gehele programma en onthoud ‘niks moet en alles mag’.

ONLINE MINI RETREAT

 

Ook vanuit huis kun je het effect van een mini retreat ervaren. Heb je geen ervaring met yoga of wil je werken aan de technische kant van verschillende basishoudingen van vinyasa yoga, boek dan de gratis online yoga 5-daagse. Maak op deze manier kennis met Mariska als docent en met vinyasa yoga.

In de betaalde online retreats wordt de uitvoering van een zonnegroet als bekend verondersteld.

Foto's retreat weekenden 2021

Kennismaken lessen Yoga Flow Zuidlaren

Maak kennis met de lessen van Yoga Flow Zuidlaren. Schrijf je in voor de gratis online yoga 5-daagse en ontvang lessen van 30 minuten.