Vinyasa yoga


Ontwikkel een groter vermogen om te voelen. 

Stap in de dynamische wereld van Vinyasa yoga. 

Ervaar een actieve en energieke vorm van yoga die je uitdaagt en versterkt. Ontdek de magie van naadloze bewegingen die synchroon lopen met je ademhaling. Elke houding vloeit moeiteloos over in de volgende, waardoor spanningen verdwijnen en plaatsmaken voor een gevoel van ‘flow’.

In deze fysiek uitdagende yogavorm volgen de houdingen elkaar op in een natuurlijke flow. Dit bereidt je lichaam stapsgewijs voor op de essentiële yogahouding van de les, de zogenaamde ‘peakpose’. Elke les heeft zijn eigen unieke invulling, waardoor geen twee sessies hetzelfde zijn.

“Je lichaam fungeert als een waardevol instrument dat voortdurend met je communiceert”


Mijn aanbod

vinyasa yoga krijger 2 yogahouding

Yogaretreats

Bij Yoga Flow Zuidlaren bieden we verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijk yoga retreat in het prachtige Drenthe of buitenland.

Yogalessen

Bij Yoga Flow Zuidlaren bieden we jou de flexibiliteit om onze vinyasa yogalessen op verschillende locaties te ervaren.


Yoga in de natuur gedraaide lunge poste

Online yoga

Online yoga of retreats volgen vanuit je eigen huis of tuin? Bekijk hier de mogelijkheden!


 Vinyasa yoga bij Mariska is echt een feestje. Mariska leert je te yogaen voor jezelf, alles en anderen los te laten. Ze legt goed en met liefde uit. Het zijn echte flow-lessen; actief en verdiepend en zeer bevredigend! 

Anketrien Schillhorn van Veen

null

buitenyoga voor meer verbinding met jezelf

RESULTATEN VINYASA YOGA

Bij ons variëren de lessen in intensiteit en uitdaging, waardoor je jouw spierkracht aanscherpt, je concentratievermogen vergroot en leert om mindful te blijven, zelfs in uitdagende situaties. Deze waardevolle kennis en ervaring integreer je direct in je dagelijks leven. De yogamat transformeert tot een plek van zelfreflectie, waar je waardevolle persoonlijke inzichten opdoet.

Beschouw elke les als een meditatie in beweging. Terwijl je je bewust wordt van de impact van je gedachten en je aandacht verlegt naar  het voelen van je lichaam, ontwikkel je een groter vermogen om te luisteren naar de signalen die je lichaam geeft. Je lichaam fungeert namelijk als een waardevol instrument dat voortdurend met je communiceert.


Wil je de verkwikkende lessen van Mariska zelf ervaren? Vraag dan onze gratis online yoga 3-daagse aan. Ontvang drie basislessen in vinyasa yoga en ontdek de beginstappen van meer rust in je hoofd en het beter leren voelen van je lijf.

“word je bewust van de impact van je gedachten en verleg je aandacht naar het voelen van je lijf”

Vinyasa yoga is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het ervaringsniveau.

Luister naar je eigen lichaam terwijl je de oefeningen aanpast aan wat goed voor jou voelt. Bij Yoga Flow Zuidlaren geven we veel aandacht aan de juiste uitlijning van houdingen en zorgen we voor een gestructureerde opbouw van elke yogales.

Klaar om jezelf te ontdekken en te groeien in een omgeving die zorgvuldige begeleiding biedt? Sluit je aan bij Yoga Flow Zuidlaren en dompel jezelf onder in de bevrijdende wereld van vinyasa yoga.