Vinyasa yoga

Vinyasa yoga, wat gegeven wordt bij Yoga Flow Zuidlaren, is een actieve en dynamische vorm van yoga. Het is een fysiek uitdagende vorm, waarbij bewegingen uitgevoerd worden op het ritme van de ademhaling. De houdingen volgen elkaar op in een vloeiende reeks, waardoor er een ‘flow’ ontstaat, met het doel het lichaam stap voor stap voor te bereiden op de belangrijkste yogahouding (asana) die de docent heeft gekozen voor de les, de zogenoemde ‘peakpose’. Daarmee is de invulling van elke les anders.

Vinyasa yoga kan iedereen op zijn eigen niveau uitvoeren, daarbij luisterend naar zijn of haar eigen lichaam. Yoga Flow Zuidlaren besteedt uitgebreid aandacht aan de uitlijning van de houdingen en aan een logische opbouw van de yogales.

Yoga Flow Zuidlaren fysiotherapie assist

Resultaten Vinyasa yoga

De lessen zijn wisselend intensief en uitdagend. Hierdoor verbeter je spierkracht, concentratievermogen en leer je om ook mindful te blijven als het (fysiek) uitdagend wordt. Kennis en ervaring die je direct in je dagelijkse leven kunt meenemen en toepassen. De yogamat wordt daarmee een plek om jezelf te observeren en daar lessen uit te trekken.

Je kunt de les ook zien als een meditatie in beweging. Direct na de eerste les kun je je sterker en flexibeler voelen. Je bouwt aan zelfbewustwording, gezondheid, kracht (zowel fysiek als mentaal) en je kunt meer evenwicht ervaren. Kortom: de perfecte ingrediënten voor een ontspannen leven!

Wil jij nu kennismaken met de lessen van Mariska, vraag een 30 minuten yogales gratis aan en volg nu je eerste les.

Yoga Flow Zuidlaren werkt met het online inschrijfprogramma Momoyoga voor de fysieke lessen. Voor de online lessen wordt gebruikt gemaakt van het programma Webinargeek. Schrijf je in of boek een les via onderstaande knoppen. Of kijk voor meer informatie onder lessen of tarieven.