Yoga en muziek retreat dag in het luxe Hof van Saksen hoofdgebouw
Laat je raken en voel de verbinding met jezelf

Yoga en muziek retreat dag

Yoga Flow Zuidlaren & Leonie Bos op het resort Hof van Saksen

Een dag voor jou!

Laat alles even los en voel weer wat belangrijk is voor jou

Yoga & muziek

Laat je raken door de krachtige combi van yoga en muziek

Thuis bij jezelf

Ervaar complete verbinding met jezelf  

Yoga en muziek retreat dag in het luxe Hof van Saksen hoofdgebouw

Laat je raken en voel de verbinding met jezelf


Yoga & Muziek retreat dag

 Zondag 6 oktober


Yoga Flow Zuidlaren & Leonie Bos

op het resort Hof van SaksenEen dag voor jou!

Laat alles even los en voel weer wat belangrijk is voor jou

Yoga & muziek

Laat je raken door de krachtige combi van yoga en muziek

Thuis bij jezelf

Ervaar complete verbinding met jezelf

Yoga & muziek retreat dag

Yoga Flow Zuidlaren nodigt vinyasa yoga liefhebbers, muziekliefhebbers en degenen die op zoek zijn naar innerlijke rust uit voor een bijzonder evenement op zondag 6 oktober. Een zorgvuldig samengestelde yoga retreat dag op het resort Hof van Saksen. Deze dag biedt jou de kans om via yoga van Mariska en de muziek van zangeres Leonie Bos, dichter bij jezelf te komen. De combinatie van actieve beweging, bewuste ademhaling en betoverende muziek creëert een ervaring die de verbinding met jezelf stimuleert. Mis deze gelegenheid niet, reserveer nu jouw plek voor dit exclusieve Yoga Evenement van Yoga Flow Zuidlaren, met Leonie Bos op zondag 6 oktober op Hof van Saksen. 

Yoga & muziek retreat dag

Yoga Flow Zuidlaren nodigt vinyasa yoga liefhebbers, muziekliefhebbers en degenen die op zoek zijn naar innerlijke rust uit voor een bijzonder evenement op zondag 6 oktober. Een zorgvuldig samengestelde yoga retreat dag op het resort Hof van Saksen. Deze dag biedt jou de kans om via yoga van Mariska en de muziek van zangeres Leonie Bos, dichter bij jezelf te komen. De combinatie van actieve beweging, bewuste ademhaling en betoverende muziek creëert een ervaring die de verbinding met jezelf stimuleert. Mis deze gelegenheid niet, reserveer nu jouw plek voor dit exclusieve Yoga Evenement van Yoga Flow Zuidlaren, met Leonie Bos op zondag 6 oktober op Hof van Saksen. 

Yoga en muziek raken mij

Sinds 2019 is mijn missie om jou te laten zien hoe je, op een actieve manier, meer rust in je hoofd kunt vinden en een diepere verbinding met jezelf kunt ervaren. Mijn naam is Mariska Leegte van Yoga Flow Zuidlaren en ik ben een gepassioneerde vinyasa yogadocent en fysiotherapeut.

Muziek heeft altijd al een speciale plek in mijn leven gehad. Het raakt me op manieren die moeilijk te beschrijven zijn. Naast vinyasa yoga opent ook muziek bij mij de deur naar een wereld van emoties, naar een wereld van voelen.

Ik nodig je uit voor een vinyasa yoga en muziek retreat dag, een diepgaande ervaring waarbij je jezelf mag laten raken.  Ben jij bij deze dag die een bijzondere herinnering kan opleveren?

Leonie Bos aanwezig bij yoga retreat dag in Drenthe

Yoga retreat dag met concert van Leonie Bos

Leonie Bos is een getalenteerde Nederlandse singer-songwriter, die haar stem al vanaf een jonge leeftijd gebruikt om zichzelf muzikaal te uiten. Met een achtergrond in muziek theater en het hart van een singer-songwriter, legt Leonie een connectie tussen spiritualiteit en haar eigen levenservaringen. Ze heeft de gave om haar ziel via muziek te delen en harten te verbinden met haar diepgaande en emotioneel geladen songs.

Yoga & muziek retreat dag 6 oktober

Verdiep je yoga ervaring

Ervaar het effect van twee yogasessies op één dag. De yogalessen worden zo opgebouwd dat je ook met weinig ervaring kunt deelnemen. Ervaar een dag gevuld met zelfzorg, reflectie en ontspanning in de luxe omgeving van Hof van Saksen. Laat je raken door betoverende muziek van Leonie Bos. Mis deze bijzondere ervaring niet. Reserveer nu jouw plek voor zondag 6 oktober!

Vind rust in jezelf

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en vind innerlijke rust tijdens deze yoga en muziek retreat dag. Geniet van een combinatie van actieve vinyasa yoga in de ochtend en rustige vinyasa yogasessie in de middag, ondersteund door een met live muziek begeleidde eindontspanning van Leonie Bos.

Een dag vol zelfzorg

In de luxe van een prachtig resort Hof van Saksen ervaar jij een compleet verzorgde dag die draait om jou. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is aanwezig te zijn. Laat stress los en vind nieuwe energie tijdens dit uniek samengestelde evenement.

Verbinding met jezelf

Stap uit de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in een dag vol yoga, ademhaling en muziek. Deze dag staat het thema 'Thuis bij Jezelf' centraal. Ervaar de verbinding met jezelf en mogelijk maak je nieuwe verbindingen met anderen.

Een bijzondere herinnering

Tijdens het volgen van een yoga retreat dag kan je een diepgaande ervaring beleven, wat een bijzondere herinnering kan opleveren. Ben jij erbij?
6 oktober een yoga en muziek evenement in Hof van Saksen

Zondag 6 oktober Yoga & Muziek retreat dag bestaat uit:

✓ Ontvangst met koffie, thee en Drentse turf

✓ Actieve vinyasa yogales in de ochtend (90 minuten)
✓ Uitgebreid lunchbuffet in restaurant Al Fresco 

✓ Rustige vinyasa yogales in de middag (90 minuten)

✓ Gezonde smoothie als verfrissend tussendoortje

✓ Live muziek concert van Leonie Bos om de dag af te sluiten (90 minuten)

Meld je nu voor de speciale vroegboekprijs van € 139,- voor € 127,- 


Zondag 6 oktober van 09.30-17.30

Yoga en muziek retreat dag in Hof van Saksen
Hof van Saksen hoofdgebouw
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

LOCATIE 

De yoga en muziek retreat dag wordt gehouden op het resort Hof van Saksen. Hof van Saksen is een vakantieresort in Drenthe (plaats Nooitgedacht). Deze dag maken we gebruik van het multi-functionele Theatre zaal van het Business Centre. In deze ruime, rustige en luxe zaal kunnen we met ruim 50 deelnemers deze yoga retreat dag ervaren. Dompel je onder in de luxe van dit resort. 

De lunch wordt geserveerd in het Al Fresco self-service restaurant waar een luxe buffet met verse en gezonde gerechten klaarstaat.

Ontdek de kracht van yoga en muziek


  • Beleef een dag vol vinyasa yoga en zelfreflectie op het luxe resort Hof van Saksen met ons unieke yoga & muziek evenement.

  • Ervaar de krachtige combinatie van yoga en muziek op één dag, die je zullen helpen om meer in contact te komen met jezelf.

  • Leer hoe je gedachten en signalen van je lichaam kunt herkennen tijdens een actieve en rustige vinyasa yogales, zodat je beter kunt luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft.

  • Laat je meevoeren door de prachtige muziek van Leonie Bos, die zal bijdragen aan jouw totale ontspanning en innerlijke rust tijdens deze bijzondere dag.

  • Na afloop van dit evenement ga je naar huis met een gevoel van complete verbinding met jezelf, waardoor je weer helemaal opgeladen bent voor het dagelijks leven.

Limited

Yoga & muziek retreat dag
zondag 6 oktober

€ 139,-

€ 127,-

Vroegboek prijs tot 1 juli 2024
  • Unieke yoga retreat dag op een luxe resort
  • Kom thuis bij jezelf
  • Verbind met jezelf en ontmoet andere gelijkgestemden
  • Geniet van een intiem concert van singer-songwriter Leonie Bos
  • Deze ervaring wil je niet missen

Reviews yoga retreats van Yoga Flow Zuidlaren

Je komt helemaal tot jezelf!

Geweldige eerste ervaring, het yoga weekend in de natuur. Je komt helemaal tot jezelf en tot rust door de natuur, de yoga en de verdieping in de sessies. Voldaan, zen en geïnspireerd kwam ik weer thuis! Voor mij is dit het begin van veel meer yoga(weekenden), ik verheug me er nu alweer op!

Elise Vliem yoga review

Elise Vliem

Zo vlak bij en op dit niveau!

Een super mooie en zinvolle dag gehad. Fijne mensen in de groep. Een mooi programma. Fantastisch eten. En met Mariska als super faciliterende docent met zoveel aandacht en oog voor details. Kwam thuis met heerlijk rustig hoofd en een lichaam dat heel fit soepel en soepel aanvoelde. Zo fijn dat dit zo vlak bij en op dit niveau mogelijk is!

Peter Heijnen

UITGEBREIDE BESCHRIJVING PROGRAMMA ONDERDELEN

Ontvangst met koffie & thee

We verwelkomen je op het luxe resort Hof van Saksen met een koffie en thee in het Business Centre van het resort. Hier heb je de mogelijkheid om kennis te maken met andere deelnemers en kennis te maken met Mariska.

Actieve vinyasa yogales in de ochtend

We starten de dag met een actieve vinyasa yogales. De houdingen en les worden geleidelijk en logisch opgebouwd. Met combinatie van de zonnegroet en staande houdingen flow je door deze ochtendles heen. Mariska begeleid iedereen, of je nu weinig of veel ervaring hebt, op zijn eigen niveau, door deze ochtendles heen.

Lunch buffet restaurant El Fresco

Tussen de twee yogalessen zit een pauze van twee uur. In deze pauze wordt een lunch geserveerd in El Fresco, het buffet restaurant El Fresco van het resort. In dit tijd-voor-jezelf-moment kun je een kleine wandeling over het resort maken, een plons nemen in de natuurplas of een power-nap pakken op je yogamat.

Rustige vinyasa yogales in de middag

Tijdens deze rustige vinyasa yogales in de middag gericht op het openen van het hartgebied, blijven we laag bij de grond. In deze les geen staande houdingen, maar vertraagde, grote, vloeiende bewegingen op het ritme van jouw ademhaling. We gaan hierin de vertraging opzoeken. Een les die je kunt volgen met je ogen gesloten, je hebt hier geen ervaring voor nodig. De eindontspanning wordt muzikaal live begeleid door Leonie Bos, een bijzondere ervaring.

Live concert van Leonie Bos

Leonie neemt je deze middag mee op een muzikale ziels-reis tijdens een intiem en bijzonder concert. Met een combinatie van haar eigen nummers, mantra's, akoestische gitaar en andere instrumenten opent ze de deur naar jouw hart. Je mag zitten, liggen, luisteren of meezingen, wat goed voelt voor jou.

6 oktober een yoga en muziek evenement in Hof van Saksen

Yoga en muziek retreat dag

zondag 6 oktober 2024

ALLES OP EEN RIJTJE!

✓ Twee vinyasa yogalessen van Mariska Leegte

✓ Akoestische concert van Leonie Bos

✓ Lunchbuffet in restaurant Al Fresco

✓ Koffie/thee/water/smoothie

✓ Aandenken aan deze dag


Een compleet verzorgde Yoga en Muziek retreat dag op het luxe vakantieresort Hof van Saksen, nu vroegboekprijs voor € 127,-