Yoga op camping de Vledders

Yoga op de camping in Nederland. Yoga Flow Zuidlaren verzorgt in de zomervakantie verschillende yogalessen op camping de Vledders , in Drenthe. Wil jij tijdens zomervakantie je mat uitrollen in het gras, de vogels horen fluiten en de wind door je haren voelen? Uit je hoofd, in de natuur, in je lijf! Start de dag met een actieve yogales in de ochtend en neem daarna nog een plons in het heldere water.

Ervaring met yoga is niet vereist. De lessen worden zo opgebouwd, dat verschillende niveaus kunnen deelnemen. Het zijn basislessen.

De lessen zijn bij droog weer aan de waterkant in het gras, op een rustige plek van de camping. Bij regen wordt gebruik gemaakt van de overkapping van de kapschuur. De lessen zijn buiten.

 

Wil je nu al kennismaken met de yogalessen van Yoga Flow Zuidlaren? Volg de gratis online yoga 5-daagse, te volgen in je eigen tempo.

Yoga op de camping in Nederland, op camping de Vledders in Drenthe.

Lesrooster Yoga op camping de Vledders

In het voorjaar wordt het lesrooster voor de zomervakantie 2022 bekend gemaakt.

Yoga op camping de Vledders

Een basisles vinyasa yoga. Vinyasa yoga is een actieve en dynamische vorm van yoga, waarbij bewegingen worden uitgevoerd op het ritme van de ademhaling. Ervaring met yoga is niet vereist. De les wordt zo opgebouwd dat iedereen het op zijn eigen niveau kan uitvoeren, daarbij luisterend naar zijn of haar eigen lichaam.