Yoga op camping de Vledders

Yoga op camping de Vledders in het mooie Drenthe. Yoga Flow Zuidlaren verzorgt in week 32, 33 en 34 verschillende yogalessen op deze camping. Een actieve start van de dag Vinyasa yoga les in de ochtend. Een yoga en wandeling rondom de camping de Vledders in de avond. Wil jij tijdens je vakantie je mat uitrollen in het gras, de vogels horen fluiten en de wind door je haren voelen? Uit je hoofd, in de natuur, in je lijf!

Ervaring met yoga is niet vereist. De lessen worden zo opgebouwd, dat verschillende niveaus kunnen deelnemen. Het zijn basislessen. Alleen bij regen of onweer worden de lessen geannuleerd.

Yoga camping de Vledders Drenthe

Lesrooster Yoga op camping de Vledders

Datum Beschrijving yoga Tijd
Maandag 3 augustus Actieve start van de dag yoga 09.00-10.00
Woensdag 5 augustus Actieve start van de dag yoga 09.00-10.00
Zondag 9 augustus Yoga en wandeling 20.00-21.15
Woensdag 12 augustus Actieve start van de dag yoga 09.00-10.00
Zondag 16 augustus Yoga en wandeling 20.00-21.15
Woensdag 19 augustus Actieve start van de dag yoga 09.00-10.00
Zondag 23 augustus Yoga en wandeling 20.00-21.15

Actieve start van de dag

Basisles vinyasa yoga. Vinyasa yoga is een actieve en dynamische vorm van yoga, waarbij bewegingen worden uitgevoerd op het ritme van de ademhaling. Ervaring met yoga is niet vereist. De les wordt zo opgebouwd dat iedereen het op zijn eigen niveau kan uitvoeren, daarbij luisterend naar zijn of haar eigen lichaam.

Yoga en wandeling

Avondwandeling en yoga rondom camping de Vledders. We voeren verschillende staande yogahoudingen uit tijdens de wandeling. Je hebt voor deze les geen yogamat nodig. Ervaring met yoga is niet nodig.

Inschrijving en betaling

Inschrijven kan bij de receptie, geef je naam en mobiel nummer door, dan ontvang je een betaalverzoek.

De inschrijving en betaling kan ook online via het online inschrijfsysteem Momoyoga. Je dient een account aan te maken, voordat je kunt inschrijven.

Kosten €8,50 per les, ook online te voldoen.