Yoga weekend Voshuys 17 t/m 19 november 2023

Beleef een verrijkend yogaweekend in het luxe landhuis ‘het Voshuys’ in Drenthe!

Trakteer jezelf op een weekend vol yoga en verwennerij, met de eerste sessie op vrijdagavond 17 november. Dit weekend draait om jou. Ontdek jezelf vanuit diverse invalshoeken, zowel fysiek als mentaal, om een diepgaande verbinding met jezelf te ervaren. Gedurende het hele weekend geniet je van gezonde maaltijden en rust je uit in een comfortabele tweepersoonskamer in het weelderige landhuis ‘het Voshuys’ in Ellertshaar (Drenthe).”

Het yoga weekend retreat Voshuys bestaat uit:

 

√ 3 x vinyasa yogales (75 minuten)

√ 1 x gentle flow vinyasa yogales (60 minuten)

√ 2 x ademsessie (30 + 60 minuten)

√ Workshop: Schilderen

√ Ochtendwandeling

√ 2 x luchtig ontbijt

√ 2 x uitgebreide brunch

√ 1 x 3-gangen diner (zaterdag)

√ 2 x avondmaaltijd (vrijdag en zondag)

√ Onbeperkt koffie, thee en water

√ 2 x overnachting obv gedeelde 2 persoonskamer inclusief eigen badkamer

√ Tijd voor jezelf tussen de programma onderdelen

Tijdschema

 

Aanvang op vrijdag 17 november om 16:30 uur. Het weekend eindigt op zondag 19 november rond 17:00 uur.

 

Locatie en overnachtingsmogelijkheid

 

Beleef het yogaweekend in het Voshuys, gelegen in Ellertshaar, op slechts 5 kilometer afstand van Borger in Drenthe. Deze vakantiewoning beschikt over 7 slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De inrichting is eigentijds en uitnodigend. Tijdens het weekend wordt de woonkamer omgetoverd tot een sfeervolle yogastudio. Vanuit de accommodatie heb je een prachtig uitzicht op het water en het bos. Ontspan in de ruime, landelijke tuin met privézwemwater en strand. Op het buitenterras vind je een luxe tuinset, een hottub en ligstoelen. Bij goed weer kunnen er ook yogalessen in de buitenlucht plaatsvinden. Heb je interesse om een kamer te delen met 3 of 4 personen? Ook dat is mogelijk!

 

Tarief en inschrijving

Voor dit yogaweekend is er plaats voor maximaal 11 deelnemers. Gedurende het hele weekend zal kok Dennis zorgen voor de culinaire invulling, met heerlijke maaltijden.

Heb je liever een eigen kamer? Of deel je de kamer liever met twee anderen? Vraag naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen

Yoga weekend obv gedeelde 2-persoonskamer € 499,- pp 
Prijs exclusief toeristenbelasting en administratiekosten 

Uitgebreide beschrijving programma onderdelen

Gedurende het hele weekend heb jij de vrijheid om te kiezen aan welke activiteiten je deelneemt. Onthoud dat er geen verplichtingen zijn, alles mag. Creëer jouw perfecte weekend van zelfzorg!

 

Vinyasa yogalessen

 

Gedurende het weekend zullen de vinyasa yogalessen geleidelijk opbouwen. Of je nu weinig of veel ervaring hebt, iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen. Er wordt extra nadruk gelegd op de technische aspecten van de yogahoudingen. Zowel op zaterdag als zondag zijn er twee sessies per dag. De ochtendsessie is actief, terwijl de middagsessie kan variëren tussen een rustige, zachte vinyasa flow en een ademhalingssessie

 

Ademsessies

 

Tijdens het weekend kun je meedoen aan twee ademsessies. Door bewust met je ademhaling om te gaan, kun je direct invloed uitoefenen op je rust en het herstel van je zenuwstelsel. Dit kan je direct een gevoel van meer ruimte en ontspanning geven.

 

Workshop “Schilderen”

Op zaterdagmiddag geeft Karin Hoijting een schilderworkshop. Hierbij ga je aan de slag met acrylverf op een canvas van ongeveer 30x30cm, geïnspireerd door het thema van het weekend of een thema naar eigen keuze. Alle schildermaterialen worden verzorgd. Onder begeleiding creëer je je eigen kunstwerk, een prachtige herinnering om mee naar huis te nemen na dit bijzondere weekend.

 

Wandeling

 

Er is de mogelijkheid om deel te nemen aan een individuele wandeling in het nabijgelegen bos.

 

Tijd voor jezelf

 

Tussen de geplande activiteiten heb je tijd voor jezelf. Verken het bos, lees een boek, geniet van een moment in de zon of onder de overkapping, of ontspan in de houtgestookte hottub.

Het ruim opgezette Voshuys wordt omgeven door een uitgestrekte tuin en natuur, waardoor je altijd de ruimte hebt om je even terug te trekken. De Boswachterij Schoonloo ligt op slechts 500 meter afstand van het huis

 

Ontbijt en brunch

 

Iedere ochtend staat er een gezond, licht ontbijt voor je klaar dat je op eigen gelegenheid kunt nuttigen. Na de yogales is er een uitgebreide gezamenlijke brunch.

 

Avondeten en 3-gangendiner

 

Kok Dennis van de Tuin voor Zwaantje verzorgt al onze maaltijden. Op zaterdagavond trakteert Dennis ons op een heerlijk 3-gangendiner, inclusief bijpassende wijn. Op vrijdag- en zondagavond staat er eveneens een smakelijk avondmaal voor je klaar

 

Het gehele weekend is koffie, thee, fruit en water onbeperkt beschikbaar.

yoga weekend retreat Voshuys Drenthe actieve yogalessen

Alles op een rijtje!

Yoga weekend in het Voshuys

 17 t/m 19 november 2023

√ 6 x yoga- ademles

√ Workshop schilderen

√ Individuele wandeling 

√ Alle culinaire maaltijden door kok Dennis 

√ Onbeperkt koffie, thee en water

√ Overnachting tweepersoonskamer met eigen badkamer en toilet

√ Gebruik van hottub buiten

√ Genieten van de grote tuin met overkapping en uitzicht op het water

Schilder workshop yoga weekend Drenthe

Exclusief

√ frisdrank, bier of wijn op andere dagen. Je bent vrij om je eigen drinken mee te nemen.

√ Met dieetwensen kunnen we rekening houden, we kunnen niet voor alle dieetwensen een alternatief aanbieden. 

√ toeristenbelasting € 1,25 p.p.p.n

√ administratiekosten € 15,-

 

 

Boek nu

vanaf € 499,-

O.b.v. gedeelde tweepersoonskamer met privé badkamer