Yoga weekend Voshuys 17 t/m 19 november 2023

Een yoga weekend retreat in het luxe landhuis ‘het Voshuys’ in Drenthe. Verwen jezelf met een yoga weekend inclusief overnachtingen, startend op vrijdagavond 17 november. Dit weekend staat in het teken van jou. Zorg voor jezelf, vanuit verschillende perspectieven kijken naar jezelf; zowel fysiek als mentaal, zodat je de verbinding met jezelf compleet kunt ervaren. Het gehele weekend staan gezonde maaltijden voor je klaar. Je overnacht op basis van een twee persoonskamer in het luxe landhuis ‘het Voshuys’ te Ellertshaar (Drenthe).

Het yoga weekend retreat Voshuys bestaat uit:

 

√ 3 x vinyasa yogales (75 minuten)

√ 1 x gentle flow vinyasa yogales (60 minuten)

√ 2 x ademsessie (30 + 60 minuten)

√ Workshop: Schilderen

√ Ochtendwandeling

√ 2 x luchtig ontbijt

√ 2 x uitgebreide brunch

√ 1 x 3-gangen diner (zaterdag)

√ 2 x avondmaaltijd (vrijdag en zondag)

√ Onbeperkt koffie, thee en water

√ 2 x overnachting obv gedeelde 2 persoonskamer inclusief eigen badkamer

√ Tijd voor jezelf tussen de programma onderdelen

Tijdschema

 

Start op vrijdag 17 november vanaf 16:30, afsluiting op zondag 19 november rond 17.00.

 

Locatie en overnachtingsmogelijkheid

 

Het yoga weekend vindt plaats in het Voshuys te Ellertshaar, 5 kilometer van Borger (Drenthe). Het vakantiehuis is voorzien van 7 slaapkamers met eigen badkamer. De inrichting is modern en zeer sfeervol. De woonkamer van dit vakantiehuis wordt gedurende het weekend omgebouwd tot yogastudio. Vanuit de accommodatie heb je een prachtig uitzicht op het water en het bos. Geniet van de grote landelijke tuin met eigen zwemwater met strand!  Buiten vind je een terras met luxe tuinset, een hottub en ligstoelen. Indien de weersomstandigheden gunstig zijn, kunnen er ook yogalessen in de buitenlucht plaatsvinden. Wil je met 3 of 4 personen een kamer delen? Ook die mogelijkheid is er!

 

Tarief en inschrijving

De maximale groepsgrootte voor dit yogaweekend is 11 deelnemers. Het gehele weekend is kok Dennis aanwezig voor de catering van alle maaltijden.

Wil je liever een kamer voor jezelf? Of een kamer met z’n drieën delen? Informeer naar de aangepaste prijsmogelijkheid.

Yoga weekend obv gedeelde 2-persoonskamer € 499,- pp 
Prijs exclusief toeristenbelasting en administratiekosten 

Uitgebreide beschrijving programma onderdelen

Het hele weekend bepaal jij aan welke onderdelen je deelneemt. Onthoud daarbij dat niks moet en alles mag. Maak er je eigen ideale weekend met ‘zorg voor jezelf’ van!

 

Vinyasa yogalessen

 

De vinyasa yogalessen worden verspreid over het weekend. Er vindt een opbouw plaats in de lessen. Je kunt zowel met weinig als veel yoga ervaring deelnemen aan de lessen. Iedereen kan de les uitvoeren op zijn eigen niveau. Er is extra aandacht voor de technische kant van de yogahoudingen. Zowel zaterdag als zondag zijn er twee lessen op dezelfde dag. De ochtendles is daarbij actief, de middagles is óf een rustige gentle vinyasa flow yogales óf een ademles.

 

Ademsessies

 

Gedurende het weekend kun je deelnemen aan 2 ademsessies. Met je ademhaling kun je direct invloed uitoefenen op je rust en herstel zenuwstelsel en je daarbij zowel fysiek als mentaal meer lucht ervaren.

 

Workshop “Schilderen”

 

Op zaterdagmiddag wordt een workshop schilderen gegeven door Karin Hoijting (www.karinhoijting.nl). Je gaat schilderen met acrylverf op een doek (ongeveer 30x30cm) naar aanleiding van het thema van het weekend of een zelfgekozen thema. Schildermaterialen worden verzorgd. Onder begeleiding ontstaat je eigen kunstwerk die je mee naar huis neemt als aandenken aan het weekend.

 

Wandeling

 

Je kunt deelnemen aan een wandeling in stilte in het aanliggende bos.

 

Tijd voor jezelf

 

Tussen de programma onderdelen is er tijd voor jezelf. Trek het bos in, lees een boek, pak een moment voor jezelf buiten in de zon of onder de overkapping of maak gebruik van de hottub buiten. De hottub is houtgestook en vraagt regelmatig om aanvulling van hout. Gedurende het weekend zijn we hier gezamenlijk, als groep, verantwoordelijk voor.

Het Voshuys is ruim opgezet en is omringd door de zeer ruime tuin en natuur. Je hebt altijd de mogelijkheid om je terug te trekken van de groep. Boswachterij Schoonloo ligt op 500 meter van het huis.

 

Ontbijt en brunch

 

Elke ochtend staat er een gezond licht ontbijt klaar, die je individueel kunt nuttigen. Na de yogales is er een uitgebreid gezamenlijke brunch.

 

Avondeten en 3-gangendiner

 

Alle maaltijden worden verzorgd door kok Dennis van de Tuin voor Zwaantje. Op zaterdagavond kookt Dennis een 3-gangendiner. Dit diner is inclusief bijpassende wijn. Op vrijdag en zondagavond is er een avondmaaltijd.

 

Het gehele weekend is koffie, thee, fruit en water onbeperkt beschikbaar.

yoga weekend retreat Voshuys Drenthe actieve yogalessen

Alles op een rijtje!

Yoga weekend in het Voshuys

 17 t/m 19 november 2023

√ 6 x yoga- ademles

√ Workshop schilderen

√ Wandeling 

√ alle maaltijden door kok Dennis 

√ Onbeperkt koffie, thee en water

√ Overnachting 2-persoonskamer met eigen badkamer en toilet

√ Gebruik van hottub buiten

√ Grote tuin met overkapping en uitzicht op het water

Schilder workshop yoga weekend Drenthe

Exclusief

√ frisdrank, bier of wijn op andere dagen. Je bent vrij om je eigen drinken mee te nemen.

√ Met dieetwensen kunnen we rekening houden, we kunnen niet voor alle dieetwensen een alternatief aanbieden. 

√ toeristenbelasting € 1,25 p.p.p.n

√ administratiekosten € 15,-

 

 

Boek nu

vanaf € 499,-

O.b.v. gedeelde 2-persoonskamer met privé badkamer en toilet