Yoga weekend Voshuys 18 t/m 20 maart 2022

Een yoga weekend retreat in het luxe landhuis ‘het Voshuys’. Verwen jezelf met een yoga weekend inclusief overnachting, startend op vrijdagavond 18 maart. Dit weekend staat in het teken van jou. Zorg voor jezelf, vanuit verschillende perspectieven kijken naar jezelf; zowel fysiek als mentaal én het visualiseren van je doelen en gedachten. Het gehele weekend staan gezonde maaltijden voor je klaar. Je overnacht op basis van een twee persoonskamer in het luxe landhuis ‘het Voshuys’ te Ellertshaar (Drenthe).

Het yoga weekend retreat Voshuys bestaat uit:

 

√ 4 x vinyasa yogales (75 minuten)

√ 1 x ademsessie (60 minuten)

√ Workshop: Teken je gedachten (3 uur)

√ Reflectie, vanuit verschillende perspectieven kijken naar jezelf

√ Mogelijkheid tot ochtendwandeling, een ochtend koud water dip, avondmeditatie en afsluitingsritueel

√ 2 x luchtig ontbijt met yoghurt, fruit en granola

√ 2 x uitgebreide brunch

√ 1 x 3-gangen diner (zaterdag)

√ 2 x avondmaaltijd (vrijdag en zondag)

√ Onbeperkt koffie, thee en water

√ 2 x overnachting obv gedeelde 2 persoonskamer inclusief eigen badkamer

√ Tijd voor jezelf tussen de programma onderdelen

 

Tijdschema

 

Start op vrijdag 18 maart vanaf 16.30, afsluiting op zondag 20 maart rond 18.00.

 

Locatie en overnachtingsmogelijkheid

 

Het yoga weekend vindt plaats in het Voshuys te Ellertshaar, 5 kilometer van Borger (Drenthe). Het vakantiehuis is voorzien van 7 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een badkamer en toilet. De inrichting is modern en zeer sfeervol. De woonkamer van dit vakantiehuis wordt gedurende het weekend omgebouwd tot yogastudio. Vanuit de accommodatie heb je een prachtig uitzicht op het water en het bos. Geniet van de grote landelijke tuin en eigen zwemwater met strand!  Buiten vind je een terras met luxe tuinset, een hottub en ligstoelen. Indien de weersomstandigheden gunstig zijn, kunnen er ook yogalessen in de buitenlucht plaatsvinden.

 

Tarief en inschrijving

 

Yoga weekend obv gedeelde 2-persoonskamer € 429,- pp 
Yoga weekend één persoon op een 3-persoonskamer  € 399,- pp 

Boek

Uitgebreide beschrijving programma onderdelen

Het hele weekend bepaal jij aan welke onderdelen je deelneemt. Onthoud daarbij dat niks moet en alles mag. Maak er je eigen ideale weekend met ‘zorg voor jezelf’ van!

 

Vinyasa yogalessen

 

De vinyasa yogalessen worden verspreid over het weekend. Er vindt een opbouw plaats in de lessen. Je kunt zowel met weinig als veel yoga ervaring deelnemen aan de lessen. Iedereen kan de les uitvoeren op zijn eigen niveau, er is extra aandacht voor de technische kant van de yogahoudingen. Zowel zaterdag als zondag zijn er twee lessen op dezelfde dag. De ochtendles is daarbij actief, de middagles is óf een rustige yogales óf een ademles.

 

Workshop “Teken je gedachten”

 

Op zaterdagmiddag wordt een workshop ” Teken je gedachten” gegeven door Desirée van Dijk. Desirée is visueel procesbegeleider. In deze 3 uur durende workshop leer je met simpele technieken en symbolen jouw gedachten op een andere manier op papier te zetten. Je hoeft hiervoor absoluut geen tekenaar te zijn. Het voordeel van tekenen is dat je, door een ander gedeelte van je brein te activeren ten opzichte van schrijven, je beroep doet op onder andere creativiteit, oplossend vermogen, emoties en ook plezier. Een leuke en effectieve manier om door middel van tekeningen, woorden en symbolen je gedachten te visualiseren.

 

Reflectie

 

Na elke yogales heb je de mogelijkheid om vragen voor jezelf te beantwoorden, in de workshop wordt hier verder op ingegaan. Gedurende het weekend kijk je vanuit verschillende perspectieven naar jezelf en zet jij jezelf centraal.

 

Ochtendwandeling en avondmeditatie

 

De ochtendwandeling, die je grotendeels in stilte loopt, is gericht op gebruik maken van je zintuigen. Een avondmeditatie om de dag af te sluiten.

 

Tijd voor jezelf

 

Tussen de programma onderdelen is er tijd voor jezelf. Trek het bos in, lees een boek, pak een moment voor jezelf buiten in de zon of onder de overkapping of maak gebruik van de hottub buiten. Het Voshuys is ruim en is omringt door de zeer ruime tuin en natuur. Je hebt altijd de mogelijkheid om je terug te trekken van de groep.

 

Ontbijt en brunch

 

Elke ochtend staat er een gezond ontbijt klaar met yoghurt, granola en fruit. Na de yogales is er een uitgebreid gezamenlijke gezonde brunch.

 

Avondeten en 3-gangendiner

 

Ook dit yogaweekend komt kok Dennis van de Tuin voor Zwaantje langs om het eten te verzorgen. Op zaterdagavond zal Dennis een 3-gangendiner verzorgen. Op vrijdag en zondagavond is er een avondmaaltijd.

 

 

Het gehele weekend is koffie, thee en water onbeperkt beschikbaar. Bij het 3-gangendiner wordt er bijpassende wijn geserveerd.

Boek

yoga weekend retreat Voshuys Drenthe actieve yogalessen

Alles op een rijtje!

 

Yoga weekend in het Voshuys

 

√ 18 t/m 20 maart 2022

√ 5 x yoga- ademles

√ Workshop: Teken je gedachten 

√ Zelfreflectie

√ Ochtendwandeling en avondmeditatie

√ 2 x ontbijt

√ 2 x brunch

√ 1 x 3-gangendiner inclusief wijn

√ 2 x avondmaaltijd

√ Onbeperkt koffie, thee en water

√ Overnachting 2-persoonskamer met eigen badkamer en toilet

√ Gebruik van hottub buiten

√ Grote tuin met overkapping en uitzicht op het water

 

 

Boek nu

vanaf €399,-

O.b.v. gedeelde 3-persoonskamer met privé badkamer en toilet

Coronamaatregelen

 

Mocht in verband met de corona maatregelen de retreat niet kunnen plaatsvinden, dan wordt het weekend verplaatst. Mocht je zelf in verband met coronaklachten niet aanwezig kunnen zijn, dan gelden de regels volgens annuleringsverzekering.

Boek