Prachtige wandeling tijdens yoga retreat in Drenthe over Mantingerveld


Yoga retreat in de natuur Voscheheugte

zondag 2 t/m dinsdag 4 juni 2024

Meer info
Yoga in de natuur locatie Voscheheugte

Yoga in de natuur Voscheheugte

  • 2 juni tot en met 4 juni 2024
  • Ontdek de rust en de ruimte van de natuur
  • in jezelf.

Yoga retreat in de natuur op natuurterrein Voscheheugte

Stel je voor... Een idyllische plek midden in de natuur, ver weg van de drukte van alledag. Waar de horizon zich eindeloos uitstrekt en de nachtelijke hemel nog écht donker wordt. Een plek waar de geluiden van de natuur de enige soundtrack zijn die je nodig hebt. Hier, te midden van dit natuurlijke paradijs,  vinden alle yogalessen plaats in de buitenlucht. Vergeet studio's met muren; hier adem je de frisse lucht in terwijl je de zon ziet opkomen en ondergaan.


Welkom bij ons yoga retreat op natuurkampeerterrein Voscheheugte in Drenthe. Verblijf in een fantastische natuurhut met uitzicht en waan je in een oase van ruimte, rust en connectie met de natuur en jezelf.

Stel je voor... Een idyllische plek midden in de natuur, ver weg van de drukte van alledag. Waar de horizon zich eindeloos uitstrekt en de nachtelijke hemel nog écht donker wordt. Een plek waar de geluiden van de natuur de enige soundtrack zijn die je nodig hebt. Hier, te midden van dit natuurlijke paradijs,  vinden alle yogalessen plaats in de buitenlucht. Vergeet studio's met muren; hier adem je de frisse lucht in terwijl je de zon ziet opkomen en ondergaan.


Welkom bij ons yoga retreat op natuurkampeerterrein Voscheheugte in Drenthe. Verblijf in een fantastische natuurhut met uitzicht en waan je in een oase van ruimte, rust en connectie met de natuur en jezelf.

Yoga in de natuur met verblijf in unieke natuurhutten op natuurkampeerterrein Voscheheugte.

Rust, ruimte en connectie met de natuur staan hier centraal.

Ondergaande zon bij natuurhuisje yoga retreat
Ondergaande zon bij natuurhuisje yoga retreat

Verblijf in unieke natuurhutten

Yoga in de natuur met verblijf in unieke natuurhutten op natuurkampeerterrein Voscheheugte. Rust, ruimte en connectie met de natuur staan hier centraal.

Zondag 2 t/m dinsdag 4 juni 2024.

YOGA RETREAT IN DE NATUUR, ALLE YOGALESSEN IN DE BUITENLUCHT


Temidden van de weidse natuur rollen we elke yogasessie onze mat uit in het gras, onder de uitgestrekte hemel. Bij wisselende weersomstandigheden biedt een sfeervolle open tent bij het eethuis een beschutte ruimte. Op maandag en dinsdag, wanneer het eethuis haar deuren sluit, genieten wij ongestoord van dit prachtige stukje natuurterrein. Naast de yogalessen en de met zorg bereide maaltijden van eethuis Voscheheugte, heb je de mogelijkheid om je terug te trekken in de natuur. Ontspan met een goed boek op de veranda van je natuurhut, maak een verkwikkende wandeling over het uitgestrekte Mantingerzand, of laat je verwennen met een ontspannende massage. 

Kortom, een unieke yoga retreat op een prachtige locatie in de natuur.

LOCATIE 

Natuurkampeerterrein de Voscheheugte in Drenthe is dé plek voor natuurliefhebbers. Het uitgestrekte terrein ligt pal tegenover het mystieke Mantingerzand. Het is omgeven door oeroude heidegronden, sprookjesachtige eikenbossen, uitgestrekte stuifzandgebieden, zeldzame hoogveengebieden en verborgen vennen. Een ideale uitvalsbasis voor een yoga retreat in de natuur. In goed gezelschap, of even lekker alleen. 

Op het natuurkampeerterrein vindt je verschillende natuurhutten, elk met zijn eigen unieke uitzicht en inrichting. Hier kun je genieten van de serene rust en de mogelijkheid om bij je eigen plekje een knisperend vuurtje te stoken, terwijl je omringd bent door de schoonheid van de natuur. De verblijfsopties op het terrein zijn zeer divers, van 2 tot 4 persoons natuurhutten, vintage caravan, ingerichte Lotus Belle Stargazer tent of kampeerplek. Laat mij weten welke verblijfsoptie jouw voorkeur heeft.

Ilse Oversier geeft workshop tijdens yoga retreat in Drenthe

Workshop met zangeres Ilse Oversier

Tijdens het yogaweekend begeleidt zangeres Ilse Oversier je op een reis naar de ontdekking van je eigen authentieke stem. Ieder van ons heeft een uniek stemgeluid waarmee we met anderen communiceren en onszelf laten horen. Deze stem is een afspiegeling van ons innerlijk. Het kan echter ook als spannend of kwetsbaar worden ervaren om onze stem volledig te benutten. Ilse neemt je mee om op een verkennende en intuïtieve manier jouw stem zich te laten ontvouwen..

Yoga in de natuur retreat puppy pose

YOGA RETREAT VOSCHEHEUGTE BESTAAT UIT:

✓ 4x vinyasa yogales in de buitenlucht
✓ 1 x adem-meditatie sessie

✓ Ontdek je eigen authentieke stem workshop door zangeres Ilse Oversier
✓ 1 x meditatieve wandeling over het Mantingerzand
✓ 2 x luchtig ontbijt in je natuurhut
✓ 2 x uitgebreide gezamenlijke lunch
✓ 2 x diner, waarvan 1 x 3-gangen-diner
✓ Onbeperkt koffie, thee, fruit en water
✓ 2 x overnachting in één van de verblijfsopties op het natuurterrein

✓Tijd voor jezelf tussen de programma onderdelen


Yoga retreat in de natuur savasana begeleid door zangeres Ilse Oversier

Tarief en inschrijving

De groepsgrootte van dit yoga retreat is maximaal 14 deelnemers. Gedurende de retreat zal de catering verzorgd worden door eethuis Voscheheugte. Naast de inspirerende yogalessen kun je genieten van de rust en de ruimte op het prachtige natuurkampeerterrein. Je hebt de keuze om te overnachten in verschillende natuurhutten, trekkerhutten, vaste tenten of kampeerplek. Informeer naar de prijzen.


Bekijk de prijzen voor een geheel retreat van enkele natuurhutten in onderstaand overzicht om een indruk te krijgen van de totaalprijs.


Voorbeeld prijzen yoga retreat

Prijzen per persoon o.b.v. twee personen per natuurhut

Fazant

2 persoons natuurhut met eigen wc

€ 499,-
Ondergaande zon bij natuurhuisje yoga retreat

Juni beschikbaar

Turelaar

2 persoons natuurhut inclusief sanitair

€ 519,-
Yoga in de natuur in natuurhut Turelaar

Juni beschikbaar

Ree/ Vos

Mooi design, geschikt voor 4 personen

€ 509,-
Yoga in de natuur locatie Voscheheugte

Juni beschikbaar

Goudvink

4 persoonshut met fantastisch uitzicht

€ 559,- 
Goudvink yoga retreat locatie in de natuur

Juni beschikbaar

Bovenstaande voorbeeld prijzen zijn per persoon op basis van twee personen per natuurhut.

Informeer naar de prijzen van andere verblijfslocaties of kampeerplek. Ook een plek alleen of met 3 of 4 personen is mogelijk.

De yoga retreat is te boeken vanaf € 359,- exclusief verblijf.

Natuurhut Goudvink, Ree en Vos hebben 4 slaapplekken. 

Natuurhut Goudvink, Turelaar, Ree en Vos hebben eigen douche en toilet.

Het boeken van een trekkershut, vaste tent, vintage caravan of kampeerplek is ook mogelijk.

Wat deelnemers hebben ervaren van andere yoga retreats van Yoga Flow Zuidlaren

Je komt helemaal tot jezelf!

Geweldige eerste ervaring, het yoga weekend in de natuur. Je komt helemaal tot jezelf en tot rust door de natuur, de yoga en de verdieping in de sessies. Voldaan, zen en geïnspireerd kwam ik weer thuis! Voor mij is dit het begin van veel meer yoga(weekenden), ik verheug me er nu alweer op!

Elise Vliem yoga review

Elise Vliem

Een culinair yoga weekend!

Het was super georganiseerd door Mariska. Fijne yoga lessen en adem meditatie gehad. Ook de wandel meditatie was fijn om te doen. En natuurlijk het culinaire gedeelte was heerlijk! Het is gewoon een culinair yoga weekend! Heerlijk gerelaxt en mezelf opgeladen en nieuwe energie gekregen.
Review yoga weekend

Janny Nagel

Boek nu jouw retreat in de natuur vanaf € 359,- (exclusief verblijf) en geef je verblijfsvoorkeur aan!

Boek nu jouw retreat in de natuur vanaf € 359,- (exclusief verblijf)

Geef je verblijfsvoorkeur aan!

UITGEBREIDE BESCHRIJVING PROGRAMMA ONDERDELEN

Gedurende het retreat heb jij de vrijheid om te kiezen aan welke activiteiten je deelneemt. Onthoud dat er geen verplichtingen zijn, alles mag. Creëer jouw perfecte retreat met zelfzorg!

Het gehele weekend is koffie, thee, fruit en water onbeperkt beschikbaar.


TIJDSCHEMA
Je bent op zondag welkom vanaf 15.00 in je natuurhut. Het programma zal om 17.00 starten. Het programma eindigt op dinsdag rond 16:00 uur.

Tijdens het yoga retreat staat ‘buiten zijn in de natuur’ centraal. Programma onderdelen kunnen ter plekke aangepast worden aan de weersomstandigheden.

Krijger 2 yoga in de natuur retreat

VINYASA YOGALESSEN

Gedurende het retreat zullen alle vinyasa yogalessen in de buitenlucht plaatsvinden. Er vindt een geleidelijk opbouw in de lessen plaats.. Of je nu weinig of veel ervaring hebt, iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen. Er wordt nadruk gelegd op de technische aspecten van de yogahoudingen. De ochtendsessie is een actieve yogales, terwijl de middagsessie kan variëren tussen een rustige, zachte vinyasa flow en een ademsessie. De yogalessen worden in de buitenlucht gegeven. Bij mindere weersomstandigheden maken we gebruik van een tent overkapping.

Ademsessie in de natuur tijdens yoga retreat

ADEMSESSIE

Tijdens het retreat kun je meedoen aan ademsessies. Door bewust met je ademhaling om te gaan, kun je direct invloed uitoefenen op je rust en het herstel van je zenuwstelsel. Dit kan je direct een gevoel van meer ruimte en ontspanning geven.

Ilse Oversier geeft workshop tijdens yoga retreat in Drenthe

WORKSHOP MET ZANGERES ILSE OVERSIER

Tijdens de workshop begeleidt zangeres Ilse Oversier je op een reis naar de ontdekking van je eigen authentieke stem.

maak een wandeling tijdens het yoga retreat in Drenthe

WANDELING MANTINGERZAND

Maak een wandeling over door dit prachtige uitgebreide natuurgebied en beantwoord reflectievragen tijdens deze wandeling.

kampvuur yoga retreat in Drenthe

TIJD VOOR JEZELF

Tussen de geplande activiteiten heb je tijd voor jezelf. Verken het bos, lees een boek, geniet van het wijdse uitzicht op je veranda of stook een vuurtje voor je natuurhut.

Eethuis Voscheheugte verzorgt de maatlijden tijdens yoga retreat in de natuur

ONTBIJT, BRUNCH en AVONDETEN

ONTBIJT 

De catering van dit weekend wordt verzorgd door eethuis Voscheheugte. Elke ochtend een ontbijt in je eigen verblijfslocatie.

LUNCH EN AVONDETEN 

Lunch en avondeten wordt geserveerd in het eethuis Voscheheugte op het natuurkampeerterrein. 

receptie gebouw natuurkampeerterrein Voscheheugte

Yoga retreat in de natuur Voscheheugte

ALLES OP EEN RIJTJE!

✓ 5 x yoga-adem-meditatie sessie in de natuur

✓ Workshop "Ontdek je authentieke stem" met zangeres Ilse Oversier

✓ meditatieve wandeling Mantingerzand

✓ alle culinaire maaltijden verzorgd door eethuis Voscheheugte

✓ onbeperkt koffie, thee, fruit en water


Boek nu vanaf € 359,- exclusief verblijf en laat mij weten welk unieke verblijf jouw voorkeur heeft!