Yoga op de boerderij weekend retreat 22 t/m 24 oktober

Yoga op de boerderij. Verwen jezelf met een yoga weekend retreat, startend op vrijdagavond 22 oktober. Dit weekend staat in het teken van tijd voor jezelf; zowel fysiek als mentaal én het visualiseren van je doelen en gedachten. Je hebt de keuze uit overnachten op de boerderij óf op een andere locatie (thuis).

Het programma van het yoga weekend retreat vindt plaats op boerderij de Zeegster Hoeve in Zeegse.

Het yoga weekend retreat bestaat uit:

 

√ 4 x vinyasa yogales (1 uur)

√ 2 x ontbijt

√ Soep & brood (vrijdagavond)

√ Onbeperkt koffie, thee en water

√ Workshop: Teken je doelen (3 uur)

√ Ochtendwandeling

√ Overnachting in B&B kamer boerderij

 

Tijdschema

 

√ Vrijdag 15.00-21.00 (start 18.00)

√ Zaterdag 09.00-17.00

√ Zondag 08.00-12.00

 

Locatie en overnachtingsmogelijkheid

 

Het yoga weekend vindt plaats op de Zeegster Hoeve in Zeegse. Deze knusse vergaderlocatie, op een boerderij, wordt omgebouwd tot ‘yogastudio’ voor maximaal 9 personen. De 1,5 meter maatregel kan op die manier tijdens de retreat gehandhaafd blijven. Yoga Flow Zuidlaren volgt de coronarichtlijnen van het RIVM en houdt zich aan het protocol van de yogabranche.

 

Maak er een compleet weekendje weg van maken, blijf overnachten in de B&B van de Zeegsterhoeve. Je hebt toegang tot de B&B van vrijdag 15.00 tot zondag 12.00. Er zijn twee B&B kamers beschikbaar. Neem een vriend of vriendin mee. Kom jij alleen en heb je interesse om de B&B te delen met een andere deelnemer, geef het aan per mail.

 

Mocht in verband met coronamaatregelen de retreat niet kunnen plaatsvinden, dan wordt het inschrijfgeld geretourneerd. Mocht je zelf in verband met coronaklachten niet aanwezig kunnen zijn, dan gelden de regels volgens annuleringsverzekering.

 

Tarief en inschrijving

 

Yoga weekend met overnachting 2-persoons B&B-kamer € 249,- pp = VOL
Yoga weekend zonder overnachting € 169,- pp = VOL

Uitgebreide beschrijving programma onderdelen

Voor het gehele weekend geld dat je zelf bepaalt aan welke onderdelen je deelneemt. Onthoud daarbij dat niks moet en alles mag. Maak er je eigen weekend van met ‘Tijd voor jezelf’.

 

Vinyasa yogalessen

 

De vier vinyasa yogalessen worden verspreid over het weekend. Er vindt een opbouw plaats in de lessen. Je kunt zowel met weinig als veel yoga ervaring deelnemen aan de lessen. Iedereen kan de les uitvoeren op zijn eigen niveau, er is extra aandacht voor de technische kant van de yogahoudingen. Op zaterdag staan er twee yogalessen op het programma.

 

Workshop “Teken je gedachten”

 

Op zaterdagmiddag wordt een workshop ” Teken je gedachten” gegeven door Desirée van Dijk. Desirée is visueel procesbegeleider. In deze 3 uur durende workshop leer je met simpele technieken en symbolen jouw gedachten op een andere manier op papier te zetten. Je hoeft hiervoor absoluut geen tekenaar te zijn. Het voordeel van tekenen is dat je, door een ander gedeelte van je brein te activeren ten opzichte van schrijven, je beroep doet op onder andere creativiteit, oplossend vermogen, emoties en ook plezier. Een leuke en effectieve manier om door middel van tekeningen, woorden en symbolen je gedachten te visualiseren.

 

Ochtendwandeling

 

De ochtendwandeling op zondagochtend, die je grotendeels in stilte loopt, is gericht op gebruik maken van je zintuigen.

 

Ontbijt

 

Op zaterdag- en zondagochtend is er na de yogales een gezamenlijk ontbijt. De yogazaal wordt omgebouwd tot ontbijtzaal. Voor de deelnemers die verblijven in de B&B is er vòòr de yogales biologische yoghurt met granola en fruit.

 

Diner

Na de yogales op vrijdagavond is er gezamenlijk een huisgemaakte soep met brood. De zaterdagavond is vrij te besteden. In de B&B heb je de mogelijkheid om zelf te koken. Wil je uit eten, er zijn in de buurt verschillende restaurants.

 

Het gehele weekend is koffie, thee en water onbeperkt beschikbaar in de yogazaal.

Alles op een rijtje!

 

Yoga op de boerderij weekend retreat

 

√ 22-24 oktober

√ Start programma op vrijdag om 18.00

√ 4 x vinyasa yogales

√ 2 x ontbijt

√ Soep & brood

√ Onbeperkt koffie, thee en water

√ Workshop: Teken je gedachten en doelen (3 uur)

√ Ochtendwandeling

√ Mogelijkheid overnachting in B&B boerderij

Mini yoga retreat

Dit retreat is volgeboekt, ben je geïnteresseerd in een volgende mini retreat? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yoga Flow Zuidlaren, dan ben je altijd als eerste op de hoogte!