Mini yoga retreat november 2020: yoga op de boerderij

Yoga op de boerderij, een weekend retreat, startend op vrijdagavond 6 november. Dit weekend staat in het teken van quality time voor jezelf; aandacht besteden aan je lichaam, het herkennen van gedachten, leven in het ‘nu’ en nieuwe doelen stellen. Het programma van de retreat vindt het gehele weekend plaats op de Zeegster Hoeve in Zeegse.

Yoga theorie en praktijk

Tijdens het weekend kun je drie vinyasa yogalessen volgen. Elke yogales start met een korte uitleg of verdieping over yoga. In dit theoretische gedeelte komen onderwerpen aan bod als; de invloed van gedachten, voelen in plaats van denken en ‘stress en het zenuwstelsel’. Tijdens het weekend komen delen van de theorie terug in de les en/of in de wandeling.  Gedurende de yogales is er extra aandacht voor de technische uitvoering van yogahoudingen. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Ervaring met yoga is niet noodzakelijk.

Wandeling in aandacht en inspiratie workshop

Naast de yogalessen bestaat de mini yoga retreat uit een wandeling in aandacht en een inspiratieworkshop. De wandeling, die je grotendeels in stilte loopt, is gericht op gebruik maken van je zintuigen. Je loopt deze wandeling in je eigen tempo. De inspiratieworkshop wordt verzorgt door Lepel Geluk. In deze workshop ga je door middel van het maken van een moodboard nieuwe plannen inzichtelijk maakt. Je gaat je plannen zo gedetailleerd mogelijk visualiseren, ze vertalen in concrete doelen, obstakels in kaart brengen en ze stap voor stap in een actieplan wegzetten.

Op zondag is er een gezamenlijke brunch op de locatie.

weekend yoga retreat drenthe

Locatie en coronamaatregelen

Het programma vindt plaats op de Zeegster Hoeve in Zeegse. Deze knusse vergaderlocatie, op een boerderij, wordt omgebouwd tot ‘yogastudio’ voor maximaal 10 personen. Zo kan de 1,5 regel maatregel tijdens de retreat gehandhaafd blijven. Yoga Flow Zuidlaren volgt de coronarichtlijnen van het RIVM en houdt zich aan het protocol van de yogabranche.

Mocht in verband met coronamaatregelen de retreat niet kunnen plaatsvinden, dan wordt het inschrijfgeld geretourneerd. Mocht je zelf in verband met coronaklachten niet aanwezig kunnen zijn, dan gelden de regels volgens annuleringsverzekering.

Het boeken van een onderkomen valt buiten de voorwaarden van Yoga Flow Zuidlaren en is op eigen risico.

Programma

Vrijdag 6-11 19.30-21.45 Vinyasa Yoga + kennismaken
Zaterdag 7-11 14.30-15.45 Wandeling in aandacht
Zaterdag 8-11 16.00-17.45 Vinyasa Yoga
Zondag 9-11 09.30-11.30 Vinyasa Yoga
Zondag 9-11 11.50-12.45 Brunch
Zondag 9-11 12.45-15.45 Inspiratieworkshop ‘stippen zetten’ Lepel Geluk

Tarief en inschrijving

Je betaalt voor de yoga retreat een vaste prijs en je bent vrij om te volgen wat je wilt. Waarbij het motto is “niks moet, alles mag”.

Kosten: € 129,-

Woon je niet in de buurt van Zuidlaren en wil je blijven overnachten? De Zeegster Hoeve heeft twee B&B kamers. Informeer bij de Zeegster Hoeve naar de beschikbaarheid.

Wil je op een andere locatie verblijven, informeer bij Mariska naar de verschillende mogelijkheden voor B&B’s of hotels in de buurt.

Inschrijving en betaling verloopt via het online programma van Momoyoga. Heb je nog geen account bij dit programma, schrijf je dan eerst in.

Mini yoga retreat

Past deze retreat niet in jouw agenda, maar ben je wel geïnteresseerd in een volgende mini retreat? In de kerstvakantie is de planning om mini retreat te geven van 28 t/m 31 december. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yoga Flow Zuidlaren, dan ben je altijd als eerste op de hoogte!