Online yoga platform

Yoga Flow Zuidlaren heeft een eigen online yoga platform.

Wil je de online yogalessen langere tijd kunnen volgen, schaf dan één van onderstaande pakketten aan op het online yoga platform van Yoga Flow Zuidlaren. Er zijn twee gratis en drie betaalde lespakketten. Heb je nog geen ervaring met vinyasa yoga dan adviseer ik je om met het gratis pakket te starten. Je hebt 60 dagen onbeperkt toegang tot de lessen en kunt de lessen zo vaak herhalen als jij wilt.

Gratis online yoga 5-daagse

Heb je nog geen ervaring met (vinyasa) yoga of wil je werken aan je techniek van de basishoudingen? Volg de vijf gratis lessen van 30 minuten. Het zijn basis vinyasa yogalessen. Kijk hier voor meer informatie, klik op de foto voor inschrijving.

Gratis online yoga challenge, kennismaken met yoga? Volg gratis 5 dagen basis yogalessen

Basispakket 30 minutenlessen €29,-

In dit basispakket, ontvang je vijf 30 minuten vinyasa yogalessen. Houdingen die veel voorkomen in een vinyasa yogales komen aan bod. Kijk voor meer informatie over dit pakket, of klik op de foto voor directe inschrijving.

Vinyasa Yoga Flow Zuidlaren warrior 2 pose

Basispakket 45 minutenlessen €39,-

In dit basispakket, ontvang je vier 45 minuten vinyasa yogalessen. Houdingen die veel voorkomen in een vinyasa yogales komen aan bod. Kijk voor meer informatie of klik op de foto voor directe inschrijving.

Yoga Flow Zuidlaren Home yoga Zuidlaren Grand Cafe Vinyasa

Online yoga 5-daagse, 45 minutenlessen €49,-

Ontvang vijf yogalessen van gemiddeld 45 minuten van de yoga 5-daagse van februari 2021.

Thema: ‘Luister naar je gevoel’. Een zonnegroet en een vinyasa worden als bekend beschouwd. Kijk voor meer informatie of klik op de foto voor rechtstreekse inschrijving.

Online yoga 5-daagse challenge Yoga Flow Zuidlaren

Gratis ademserie

Wil jij leren hoe je bewust naar je buik, je flanken of rug kunt ademen? In deze adem video serie ontvang je vier korte video’s (5 minuten) met ademhalingsoefeningen. Kijk hier voor meer informatie, klik op de foto voor directe inschrijving.

Buikademhaling, hoe doe je dat? Yoga en adem, leef bewust ademen naar je buik, rug of flanken.

Online yoga platform Yoga Flow Zuidlaren

  • 60 dagen toegang tot yogalessen.
  • 24 uur per dag beschikbaar.
  • Lessen zijn onbeperkt toegankelijk binnen de 60 dagen.
  • Je ontvangt deze lessen via mail, geen extra download noodzakelijk.
  • Kijk welk lespakket op dit moment bij jouw past.
Online yoga platform Yoga Flow Zuidlaren

Wekelijkse online yogalessen

Online yoga lessen worden wekelijks opgenomen door Yoga Flow Zuidlaren. Je hebt keuze uit 30 of 60 minuten lessen. De online vinyasa yogalessen hebben een wisselend thema en lichamelijk aandachtsgebied. Dat maakt elke les anders.

 

De online lessen worden aangeboden via het programma Webinargeek. Dit programma is vanaf elke computer, laptop, tablet of smartphone met een goede internetverbinding te volgen. Hiervoor is geen extra download noodzakelijk. Bij Webinargeek zie je mij vanuit mijn woonkamer. Jullie zien elkaar niet en ik zie jullie niet.

 

Je hebt de mogelijkheid om de wekelijkse online yogalessen te volgen. Een zonnegroet en een vinyasa worden als bekend beschouwd bij deze lessen.

De lessen ontvang je na opgave automatisch in je mailbox. Je kunt de les volgen en herhalen op het moment dat het jouw past.  Na ontvangst is de opname nog 6-8 dagen beschikbaar. Je hebt keuze uit een 30- of 60-minuten online yogalespakket.

Boek je een losse online les via Momoyoga of mail.

online yogalessen actie aanbieding

Wil jij eerst kennismaken door middel van een proefles? Vraag dag 1 aan van de gratis online yoga challenge!