Mini yoga retreat april wordt uitgesteld ivm Coronacrisis!

In verband met het Coronavirus wordt de mini yoga retreat april uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Mini yoga retreat april

Een weekend retreat, startend op vrijdagavond 3 april, staat in het teken van quality time voor jezelf; aandacht besteden aan je lichaam, het herkennen van gedachten, leven in het ‘nu’ en nieuwe doelen stellen.

Tijdens het weekend kun je drie vinyasa yogalessen volgen. Elke yogales start met een korte uitleg of verdieping over yoga, waarin onderwerpen aan bod komen als; de invloed van gedachten, voelen in plaats van denken en ‘stress en het zenuwstelsel’. Tijdens het weekend komen delen van de theorie weer terug in de les en/of de wandeling. In de yogales is er extra aandacht voor de technische uitvoering van yogahoudingen. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Ervaring met yoga is niet noodzakelijk.

Naast de yogalessen bestaat de mini yoga retreat uit een wandeling in aandacht op zaterdag en een inspiratieworkshop op zondag. Deze inspiratieworkshop wordt verzorgt door Lepel Geluk. In deze workshop ga je door middel van het maken van een moodboard nieuwe plannen inzichtelijk maakt. Je gaat je plannen zo gedetailleerd mogelijk visualiseren, ze vertalen in concrete doelen, obstakels in kaart brengen en ze stap voor stap in een actieplan wegzetten.

Daarnaast is er op de zondag een gezamenlijk verlaat ontbijt bij B&B de Vredenhof.

De yogalessen vinden plaats in Midlaren, in centrum Santosha. De groepsgrootte is maximaal 10 deelnemers.

Programma

Vrijdag 3 april 19.30-21.30 Vinyasa Yoga + kennismaken
Zaterdag 4 april 14.30-15.45 Wandeling in aandacht
Zaterdag 4 april 16.00-17.30 Vinyasa Yoga
Zondag 5 april 09.30-11.00 Vinyasa Yoga
Zondag 5 april 11.20-12.15 Ontbijt bij B&B Vredenhof
Zondag 5 april 12.30-15.30 Inspiratieworkshop ‘stippen zetten’

Tarief mini yoga retreat april

Je betaalt voor de yoga retreat een vaste prijs en je bent vrij om te volgen wat je wilt. Waarbij het motto is “niks moet, alles mag”.

Kosten voor bovenstaande programma mini yoga retreat april: 99,-

Inschrijving en betaling verloopt via het online programma van Momoyoga. Heb je nog geen account bij dit programma, schrijf je dan eerst in.

Past deze retreat niet in jouw agenda, maar ben je wel geïnteresseerd in een volgende retreat. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Yoga Flow Zuidlaren, dan ben je altijd als eerste op de hoogte!