Tarieven lessenkaart

Online les, Yoga Flow in de natuur en reguliere les

  Kosten Geldigheidsduur Lesduur  Bijzonderheden
Online les € 9,- 45-60 min. Inclusief replay 7 dagen
Online 5-lessenkaart € 37,50 tot 1 oktober 45-60 min. Inclusief replay 7 dagen
Buiten les € 12,50 75 min.
Buiten 5-lessenkaart € 50,00 8 weken 75 min.
10-lessenkaart  € 125,- 12 weken 80-90 min. Herstart eind augustus
5-lessenkaart  € 70,- 12 weken 80-90 min. Herstart eind augustus
Losse les  € 15,- 80-90 min. Herstart eind augustus

Online inschrijfprogramma Momoyoga

Yoga Flow Zuidlaren werkt met online inschrijvingen via het programma Momoyoga. In dit programma kun je de lessen boeken, betalingen regelen en het lesrooster inzien. Ook kun je het tegoed van je lessenkaart bekijken. Momoyoga is via website, maar ook via de app beschikbaar. Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk contact, laat dan hier een bericht achter.

yoga flow zuidlaren momoyoga app
Yoga Flow Zuidlaren momoyoga logo
yoga flow zuidlaren momoyoga app inschrijving yoga drenthe

Privéles

Bij Yoga Flow Zuidlaren kun je ook privé yogalessen boeken. Wil je starten met yoga, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het volgen van lessen in een groep niet prettig of heb je specifieke vragen over houdingen wat bij jouw lichaam of bij jouw lichamelijke klachten past? Of zit je in een burn-out en geven groepslessen teveel prikkels? Priveles is dan een goede mogelijkheid.

Neem contact op met Mariska en informeer naar de mogelijkheden.

privéles mogelijkheid bij Yoga Flow Zuidlaren

Veelgestelde vragen

 • Cursisten kunnen lessen volgen op basis van een 5- of 10-lessenkaart. Ook zijn losse lessen beschikbaar.
 • In verband met de corona maatregelen zijn er van 15 mei tot 10 juli online lessen, buiten lessen, online 5-lessenkaart en buiten 5-lessenkaart beschikbaar. Deze hebben een beperkte houdbaarheid. Vervolg van deze lestarieven en kaarten is afhankelijk van de corona maatregelen.
 • Een 5-lessenkaart is geldig gedurende 12 weken, geschikt voor mensen die flexibel lessen willen volgen, bijvoorbeeld 1 x per 2 weken.
 • Een 10-lessen kaart is geldig gedurende 12 weken.
 • In de schoolvakanties van de regio Noord vervallen de regulieren lessen, dit wordt verrekend met de duur van de lessenkaart.
 • Een losse les is beschikbaar, mits er ruimte is in de yogales.
 • Alle lessen kunnen gereserveerd en betaald worden via het inschrijvingsprogramma van Momoyoga. Contante betaling is mogelijk in overleg.
 • Proeflessen zijn gratis en eenmalig te volgen. Aanmelding is noodzakelijk via Momoyoga. Of stuur een mail naar yoga@yogafz.nl.
 • Afmelden voor een les kan kosteloos tot 12 uur voor aanvang van de les, via Momoyoga. Tijdig geannuleerde lessen kunnen ingehaald worden tijdens de geldigheidsduur van de strippenkaart.
 • Je bent vrij om de lesdagen in te plannen die jou passen zolang er ruimte is in de groep.
 • In geval van langdurige ziekte/blessures (langer dan 3 weken) wordt, in onderling overleg, een voor de situatie geschikte regeling getroffen. Indien om deze reden de strippenkaart tussentijds wordt stopgezet vindt geen restitutie plaats.
 • Indien de docent verhinderd is een yogales te geven dan wordt de deelnemer hierover geïnformeerd via email of WhatsApp. De les wordt dan geannuleerd. Bij uitvallen van de les wordt de lescredit teruggezet in Momoyoga en zal de strippenkaart met 1 week worden verlengd. Bij een losse les kan het lesgeld worden terugbetaald of voor een andere les worden ingezet.
 • Tijdens feestdagen en (school)vakanties van de regio Noord vervallen de lessen, dit is verrekend met de duur van de strippenkaart. Indien je bijvoorbeeld een leskaart aanschaft in oktober, dan is deze 15 weken geldig (herfst-en kerstvakantie meegerekend).
 • Voor yogaweekenden of yogavakanties wordt een vooraf gesteld tarief gerekend. Zie in specials welke yoga retreats er zijn gepland.