Tarieven lessenkaart

  Prijs Geldigheids-

duur

Lesduur
10 lessenkaart 135,- 12 weken 75-90 minuten
5 lessenkaart 77,- 12 weken 75-90 minuten
Losse les 16,- 75-90 minuten
Online les 10,- 30-60 minuten

 

NB de geldigheidsduur van de leskaart wordt verlengd met de schoolvakantieweken. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Veelgestelde vragen

 • Cursisten kunnen lessen volgen op basis van een 5- of 10-lessenkaart. Ook zijn losse lessen beschikbaar.
 • Een 5-lessenkaart is geldig gedurende 12 weken, geschikt voor mensen die flexibel lessen willen volgen, bijvoorbeeld 1 x per 2 weken.
 • Een 10-lessen kaart is geldig gedurende 12 weken.
 • In de schoolvakanties van de regio Noord vervallen de regulieren lessen, dit wordt verrekend met de duur van de lessenkaart.
 • Er zijn online 5-lessenkaart beschikbaar. Deze is 8 weken geldig.
 • Een losse les is beschikbaar, mits er ruimte is in de yogales.
 • Alle lessen kunnen gereserveerd en betaald worden via het inschrijvingsprogramma van Momoyoga. Contante betaling is mogelijk in overleg.
 • Proeflessen zijn gratis en eenmalig te volgen. Aanmelding is noodzakelijk via Momoyoga. Of stuur een mail naar yoga@yogafz.nl.
 • Afmelden voor een les kan kosteloos tot 12 uur voor aanvang van de les, via Momoyoga. Tijdig geannuleerde lessen kunnen ingehaald worden tijdens de geldigheidsduur van de strippenkaart.
 • Je bent vrij om de lesdagen in te plannen die jou passen zolang er ruimte is in de groep.
 • In geval van langdurige ziekte/blessures (langer dan 3 weken) wordt, in onderling overleg, een voor de situatie geschikte regeling getroffen. Indien om deze reden de strippenkaart tussentijds wordt stopgezet vindt geen restitutie plaats.
 • Indien de docent verhinderd is een yogales te geven dan wordt de deelnemer hierover geïnformeerd via email of WhatsApp. De les wordt dan geannuleerd. Bij uitvallen van de les wordt de lescredit teruggezet in Momoyoga en zal de strippenkaart met 1 week worden verlengd. Bij een losse les kan het lesgeld worden terugbetaald of voor een andere les worden ingezet.
 • Tijdens feestdagen en (school)vakanties van de regio Noord vervallen de lessen, dit is verrekend met de duur van de strippenkaart. Indien je bijvoorbeeld een leskaart aanschaft in oktober, dan is deze 15 weken geldig (herfst-en kerstvakantie meegerekend).
 • Voor een yoga-mini-retreat of yoga weekend wordt een vooraf gesteld tarief gerekend. Zie hier welke yoga-retreats er zijn gepland.

Boek hier via online inschrijf-en betalingssysteem je yogales

Yoga Flow Zuidlaren werkt met online inschrijvingen via het programma Momoyoga. In dit programma kun je de lessen boeken, betalingen regelen en het lesrooster inzien. Ook kun je het tegoed van je lessenkaart bekijken. Momoyoga is via website, maar ook via de app beschikbaar. Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk contact, laat dan hier een bericht achter.

Online yoga lespakket

Wil jij de yogalessen wekelijks automatisch in je mailbox ontvangen? Geef je op voor een vier weken lespakket. Vind jij langere tijd (60 dagen) toegang tot lessen prettig, schaf een lespakket aan op het online yoga platform van Yoga Flow Zuidlaren.

online yogalessen gratis te volgen

Privéles

Bij Yoga Flow Zuidlaren kun je ook privé yogalessen boeken. Wil je starten met yoga, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het volgen van lessen in een groep niet prettig of heb je specifieke vragen over houdingen wat bij jouw lichaam of bij jouw lichamelijke klachten past? Of zit je in een burn-out en geven groepslessen teveel prikkels? Priveles is dan een goede mogelijkheid.

Neem contact op met Mariska en informeer naar de mogelijkheden.

privéles mogelijkheid bij Yoga Flow Zuidlaren