Gratis online yoga challenge

Volg nu de gratis online yoga challenge. Wil jij kennismaken met een actieve vorm van yoga? Wil jij naast je sportactiviteiten ook werken aan kracht en flexibiliteit? Wil jij ervaren wat vijf dagen 30 minuten yoga per dag voor jou kan betekenen?

 

Schrijf je in gratis online yoga challenge. Ontvang de yogalessen van de gratis online yoga 5-daagse. Elke les heeft een lesduur van gemiddeld 30 minuten. Je kunt de lessen in vijf dagen volgen, maar ook geheel in je eigen tempo. Na inschrijving van dag 1, ontvang de yogales in je mail. Na het volgen van de les, ontvang je automatische de aanmelding voor de volgende les. Elke dag een heeft ander aandachtsgebied.

 

Heb je nog niet eerder lessen bij mij gevolgd, volg de lessen dan in volgorde en start met de introductie video. Deze 5-daagse staan de bewegingen van de wervelkolom centraal. Tijdens de 5-daagse is het terugkerend thema:

“Verantwoordelijk zijn voor jezelf”

 

De online yoga challenge is kosteloos te volgen en op elk moment wanneer het jou past. Ervaring is niet nodig, dit maakt de online yoga 5-daagse zeer geschikt voor de beginnende vinyasa yogadeelnemer.

Heb jij al ervaring met vinyasa yoga? Volg dan de yoga 5-daagse voor meer gevorderde yogi.  Kijk hier voor meer informatie.

Gratis online yoga challenge, kennismaken met yoga? Volg gratis 5 dagen basis yogalessen

Alles op een rijtje online yoga challenge

  • Schrijf je nu in en ontvang lesdag 1 in je mailbox.
  • Na het volgen van een lesdag ontvang je automatisch de aanmelding voor de volgende lesdag.
  • Volg de lesdagen in je eigen tempo.
  • Lesduur 30-36 minuten per dag.
  • Geen verplichtingen, wat ik van jou nodig heb is je mailadres.
  • Wil jij het ervaren? Schrijf je nu in !

Inhoud lesdagen

Bekijk de inhoud van de lesdagen. Heb je geen ervaring met vinyasa yoga, dan adviseer ik je om de dagen in volgorde  uit te voeren. Heb je ervaring met vinyasa yoga, pak de les waar jij nu behoefte aan hebt.

Introductie video

Dag 1 yoga 5-daagse: verlengen wervelkolom

Dag 2 yoga-5-daagse: achteroverbuiging wervelkolom

Dag 3 yoga-5-daagse: twist wervelkolom

Dag 4 yoga-5-daagse: zijwaartse buiging wervelkolom

Dag 5 yoga-5-daagse: vooroverbuigen wervelkolom

Vervolglessen basis online yoga pakket voor € 19,-

Wil jij na de yoga challenge een vervolg gegeven aan online yogalessen? Of wil je langere tijd toegang hebben tot basis 30 minuten yogalessen van Yoga Flow Zuidlaren? Vraag hier het basis 30 minuten online yogapakket aan of klik hier voor meer informatie.

Vervolg reguliere online yogalessen

Wil jij de wekelijkse online yogalessen volgen? Is een zonnegroet en het uitvoeren vinyasa bekend voor jou? Schrijf je in voor een online yogapakket en kies jouw lesduur. Kijk hier voor meer informatie!